dilluns, 12 d’abril del 2010

Va de Cuba!

Portem unes setmanes, des de la malaurada mort de Orlando Zapata, que s'ha despertat més aferrissadament l'atac contra Cuba, sobretot a nivell dels mitjans de comunicació.

Com que la ciutadania en general sol llegeix els texts dels resums que ens fan els diaris, ens informem a mitges i seguint la voluntat del poder fàctic dels mitjans.

Les declaracions de Silvio Rodriguez, símbol de Cuba a tot el món, portant la revolució cubana a traves de les seves cançons, han estat tergiversades, tretes del context de la declaració complerta, i això fa que el vulguin identificar contra la revolució cubana.

Us deixo un link per a que pugueu donar-vos compte de per on van els trets. http://www.rebelion.org/noticia.php?id=103826

Cuba, representa pel socialisme del segle XXI, el bastió. És la torxa que il·lumina a llatinoamèrica en el seu canvi cap a el socialisme. Cap a la independència de l'imperialisme, d'EEUU i d'Europa.

ens cal ser una mica més crítics/ques amb la informació que llegim, i que escoltem. A vegades semblem lloros de diaris, i repetim alló que interpretem com a fiable perque un diari, força important, ho diu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada