dimecres, 14 d’abril del 2010

14 d'abril. Commemoració de la IIa República i cap a la IIIa

Avui, 14 d'abril. Data important en el calendari per aquelles persones que pensem que un dia, proper, ha de ser instaurat a l'Estat Espanyol la Republica Federal Espanyola.

Uns bons principis per basar-nos serien els que van proclamar la IIa República. I és per això que ens agrada fer recordatori en un dia com avui.

En aquest ultim més estem vivint un atac al que s'anomenava la tranquila transició espanyola. Del cret que es destapa que aquesta transició, de la dictadura a la democracia, ha estat una falacia. Han passat 35 anys de la mort del dictador, però l'ombra del faixisme a Espanya, encara enfosqueix. Demostrat està el que està passant amb el jutge Garzon.

Avui s'han fet nombroses concentracions a diferents ciutats, per commemorar la República, però també per donar suport al jutge que s'ha atrevit a investigar els crims del franquisme. I a Argentina s'ha presentat una querella pels crims del franquisme. I evidentment, per si de cas el jutge Garzon no pot fer la seva feina, que ho faci un jutge de fora. Com va passar amb Xile i Pinochet.

Evidentment, vull una República Federal Socialista. Sol faltaria!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada