dissabte, 24 d’abril del 2010

El color rosa

Vull compartir amb vosaltres un video i una reflexió.
El color rosa s'està convertint en el color de la lluita contra el cander de mama.
El video que comparteixo amb vosaltres, cada uina de les persones que s'han posat el guà de color rosa, i que ha participat d'aquesta acció, s'ha sensibilitzat.
Si ets dona, cal que ens vigilem i ens escoltem una mica (sense obsesionar-nos), si ets home, estan al costat de les dones que tens al teu voltant, escoltant-les, donant-les-hi recolzament.

Em fa recordar l'anunci de les compreses. On la profesora, despres de passar un temps sense anar a classe, perque ha estat intervinguda, els iles seves alumnes van amb un mocador rosa. Tota aquesta joventut ha quedat sensibilitzada, al participar de la realització de l'anunci, però també ha fet despertar aquell sentiment de solidaritat a molts altres joves ques han tingut al seu costat alguna dona que està o ha patit aquesta situació.

PErsonalment aquest anunci m'emociona. Per totes aquelles coses que comporta, sobretot pel "cable" que llença a la joventut, que en el fons "no passa de tot".

El video que comparteixo amb vosaltres està força be.
Espero que us agradi.


1 comentari:

  1. Que m'ho diguin a mi si t'emocionaves o no al veure l'anunci... L'havies vist ja 1.000 vegades, que encara seguies plorant!

    ResponElimina